Zoekprocedure Verhuiscoach Groningen

U heeft de wens om te verhuizen naar het mooie Noorden, maar waar moet u rekening mee houden? Mogelijk kent u de omgeving al door vakanties of nog helemaal niet, maar wilt u verhuizen vanwege uw werk of verlangt u naar rust en ruimte.

Hoe weet u nu precies of dat wat u te koop of te huur ziet staan, ook aansluit bij uw woon- en leef wensen?

Ik kan u hierbij helpen om te bemiddelen tussen uw vraag en het huidige aanbod.

Omdat ik als zelfstandige werk, ben ik niet gebonden aan één makelaarskantoor met alleen hun aanbod. Hierdoor kan ik u objectief adviseren.

Werkwijze:

  • Nadat ik met u een vrijblijvend advies gesprek heb gehad, kunt u beslissen of u van mijn diensten gebruik wilt maken.
  • Indien u akkoord gaat met mijn hulp zal ik een contract op stellen met de afspraken die we maken. Nadat u akkoord bent, zullen we in een uitgebreid gesprek al uw woonwensen en mogelijkheden op papier zetten. Dit gesprek kan bij mij op kantoor plaats vinden, bij u thuis of op een nader te bepalen plaats. Dit is afhankelijk van de afstand. In dit gesprek kijk ik o.a. naar uw wensen qua type huis en omgeving, maar ook naar uw sociale wensen, waarbij ik advies geef over welke omgeving mogelijk bij uw past.
  • Nadat we uw mogelijkheden en wensen hebben besproken, ga ik op zoek naar een woning die bij u past. Doordat ik persoonlijk contact heb met diverse makelaars in de omgeving, is er een grotere kans dat ik u een huis kan laten zien, die nog maar net in de verkoop is gezet of in de verkoop gaat komen.
  • Zodra ik geschikte opties voor u heb gevonden, ontvangt u een schriftelijke terugkoppeling.
  • Bij belangstelling voor een woning, zal ik persoonlijk langs gaan om de woning (buitenkant) en de directe omgeving te bekijken, waarvan u een terugkoppeling krijgt.
  • Rondleiding omgeving. Hierbij kunt u aangeven of er specifieke huizen zijn waar u langs wilt, of bepaalde locaties wilt zien zodat u een voldoende duidelijk beeld krijgt van uw mogelijke nieuwe woonlocatie. Deze rondleiding kan op een doordeweekse dag maar op zaterdag is dit ook mogelijk.
  • Met bovenstaande werkwijze is de kans op een passende woning én passende woonomgeving groter dan wanneer u zelf op zoek gaat naar een nieuwe woning. Hiermee kunnen eventuele teleurstellingen voorkomen worden. Tenslotte gaat het erom dat u een woning én woonomgeving vindt dat bij u persoonlijk past.