Verhuiscoach Groningen

U heeft de beslissing genomen: U gaat verhuizen.

In de meeste situaties betekent dit kleiner wonen en dus alles opruimen en uitzoeken wat er meegenomen kan worden.

Het regelen van een verhuizing is niet zomaar iets, het kost veel tijd en energie en vraagt een goed overzicht van de situatie.

Door werk en (grote) afstanden is het niet altijd eenvoudig de hulp in te roepen van kinderen of mantelzorgers.

Ziet u er tegen op om alles op te ruimen en uit te zoeken?

Door mijn jarenlange ervaring als verpleegkundige heb ik ruime kennis en ervaring met senioren in allerlei thuissituaties. Hierdoor kan ik u helpen en begeleiden bij alle zaken die komen kijken bij een verhuizing van senioren.

Alles wat in uw verhuisproces voorbij komt, kan ik voor u organiseren.

Zoeken naar een nieuwe woning, contact zoeken met een makelaar voor de verkoop van uw huidige woning, samen met u de inschrijving regelen voor de nieuwe huurwoning of zoeken naar een nieuwe koopwoning, enzovoort.

Ik kan u helpen met inpakken en met uitruimen van uw bestaande woning, maten opnemen van de nieuwe woning zodat u weet wat er mee kan verhuizen. Adreswijzigingen doorgeven, regelen van het omzetten van de verzekeringen, telefoon- en televisie abonnementen enzovoort. Meedenken over de nieuwe inrichting of met u mee gaan om de nieuwe inrichting te kopen.

Daarnaast kan ik zorg dragen dat een woning leeg opgeleverd wordt. Mogelijk wilt u de inboedel verkopen of op laten halen of tijdelijk op laten slaan, maar de tijd en mogelijkheid ontbreekt u om de woning op te ruimen en leeg te maken. Hierbij kan ik u ook ondersteunen, ook als de verhuizing al plaats gevonden heeft.

Kort gezegd bestaan mijn diensten uit het coördineren van uw verhuizing, het regelen van een verhuizer en het afhandelen van alle administratieve zaken rondom de verhuizing.

Werkwijze:

  • Nadat ik met u een vrijblijvend advies gesprek heb gehad, kunt u beslissen of u van mijn diensten gebruik wilt maken.
  • Indien u besluit om van mijn diensten gebruik te maken, zal ik een overeenkomst op stellen met de afspraken die we maken. Deze overeenkomst dient door u ondertekent te worden voor akkoord.
  • Vervolgens maak ik een stappenplan, zodat u weet wanneer wat gaat gebeuren, wat er voor u geregeld wordt en wat u zelf regelt.
  • Met deze werkwijze zult u merken dat de verhuizing goed geregeld is. Voor u het weet zit u rustig in uw nieuwe woning!